«سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده

وزیر کشور ترکیه برای اولین بار وارد خاک سوریه شد

وزیر کشور ترکیه برای اولین بار وارد خاک سوریه شد وزیر کشور ترکیه برای اولین بار وارد شهرکی در شمال سوریه شد تا عید فطر را به نیروهای نظامی این کشور تبریک بگوید.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۸ - ۰۵ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 May 25
کد خبر: ۴۳۷۵۴

به گزارش راهبرد معاصر، «سلیمان صویلو» وزیر کشور ترکیه روز یکشنبه (دیروز) وارد شهرک «الراعی» در شمال استان حلب شد و با نیروهای نظامی این کشور دیدار کرد.

 

به نوشته وبگاه عنب بلدی، او در این سفر چند ساعته به همراه «محمد ارصوی» معاون خود با یگان‌های «فرماندهی تاکتیکی» و فرماندهی یگان مستشاری ترکیه در این شهرک دیدار کرد.

 

مسئولان ترکیه بارها در نزدیکی مرز سوریه با نیروهای نظامی این کشور دیدار کرده بودند اما این برای اولین بار است که یک مسئول بلندپایه این کشور وارد خاک سوریه می‌شود.

 

وزارت دفاع ترکیه نیز روز شنبه خبر داد که «حلوصی آکار» وزیر دفاع این کشور در نقطه صفر مرزی با سوریه از مقرهای نیروهای نظامی دیدن کرده است.

 

مرکز دیدبان حقوق بشر سوریه روز گذشته خبر داد که ترکیه بیش از ۱۰۰۰۰ نیرو در شمال سوریه مستقر کرده است. هرچند گزارش‌های پیش از این، ارقام بیشتری را ذکر کرده‌اند.

 

منبع: العالم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار